Powercure

 • Den ultimata lösningen för byte av bilglas

  Den ultimata lösningen för byte av bilglas

  PowerCure limmar oberoende av klimatet från insidan och härdar inom några minuter till den nivå som anges av fordonstillverkarna. Systemet har utvecklats för att fungera för förhållanden som är typiska för bilglasindustrin.

  Nu finns den både för 400 ml och 600 ml förpackningar.

  Läs mer
 • Limma utan begränsningar

  Limma utan begränsningar

  Sika PowerCure-tekniken är den ultimata lösningen för lim med accelererad härdning. PowerCure-systemet ger för mindre tätnings- och limapplikationer samma precision och prestanda som ett pumpsystem som finns hos fordonstillverkare. PowerCure är en totallösning som ger ultimat snabbhärdande lim och samtidigt hög komfort för användaren. PowerCure utformades för att minimera slöseri.

  Läs mer
 • Med högsta precision

  Med högsta precision

  PowerCure-systemet ger samma precision och prestanda som ett större pumpsystem för mindre tätnings- och limapplikationer. PowerCure är den perfekta lösningen för områden som är svåra att nå med en pump.

  Läs mer
 • För snabbhärdande fogar

  För snabbhärdande fogar

  PowerCure är Sikas nya plattform för accelererade lim- och tätningssystem. Den dynamiska PowerCure-mixern säkerställer en homogen blandning av de två komponenterna, vilket skapar en fog som är fullständigt härdad inom några timmar. Det här är den perfekta lösningen för stora fogar i olika applikationer.

  Läs mer
 • Totallösning för accelererad limning

  Totallösning för accelererad limning

  PowerCure är den ultimata lösningen för accelererad tätning och limning. Det är ett kraftverk av ny teknik, skyddad av mer än 13 patent. En rad produkter gör systemet till en idealisk lösning när du behöver snabbhärdande lim.

  Läs mer